Albummet “Halvvejs” er blevet til skabt over et par år – processen startede under coronanedlukningen, der pludselig gav mulighed for fordybelse og for at finde ind til kernen af, hvad der er allervigtigst at få gjort – at lave det album, som jeg altid har drømt om – og vende tilbage til musikken efter flere års pause.

Det består af 7 numre som jeg skrevet selv og i samarbejde med bl.a. guitarist og arrangør Torben Ibsgaard, samt sangskriver Morten Vestergaard. Sangene tager udgangspunkt i hverdagen, det almindelige liv – at være forældre, kærester og leve i en familie. Alle teksterne kan købes i bookletten “Halvvejs”, som indtil videre sælges til koncerter for 100 kr. Skriv gerne til mig hvis du ønsker at købe den: info@jodietrich.dk.

Det er indspillet i eget studie i Brønshøj med hjælp fra gamle og nye venner, samt min mand,  Nigel Tilbury, som er lydtekniker og også er trommeslager i bandet. 

Medvirkende på albummet er:

Jo Dietrich (leadsang, kor, keys)

Torben Ibsgaard (guitar, keys)

Johannes Skjelbo og Peter Findalen (piano)

Svend P (trompet)

Tonni Andresen (bas)

Nigel Tilbury (trommer & lydteknik)

Titelnummeret “Halvvejs” er udkommet som  single 7. februar sammen med  musikvideo og EP-albummet udkom d. 24. marts 2023 digitalt på alle streamingstjenester. 

Udgivet på  Gateway Music

Covermaleri er af Jo Dietrich, 2017